Pápai Párt vagy lanyt keresek izgalmas együttléthez. Nem voltam még párokal
Kaposvári biszex pasi szívesen meglátogatna biszex párokat házaspárokat! nuninyalo@citromail.hu
Sziasztok! 47 éves, dolgozó, nem dohányzó, borotvált, rövid hajú, fehér bőrű férfi vagyok. Szeretek masszírozni is. Egyedül élek Bp-en. Nekem éppen megfelelne egy ilyen kapcsolat, akár hosszabb távra is. Várom válaszotokat. rblove@vipmail.hu
(Ez egy válasz gyogyito55 üzenetére (2018. 07. 26. csütörtök 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Diplomás, dolgozó, független, nem dohányzó, borotvált, rövid hajú, fehér bőrű férfi vagyok., 47 éves. Szeretek masszírozni is. Eddig még nem volt ilyen kapcsolatom, de nekem éppen megfelelne, akár hosszabb távra is, anyagiaktól mentesen. Amennyiben megfelel, várom válaszotokat. rblove@vipmail.hu
(Ez egy válasz gyogyito55 üzenetére (2018. 07. 26. csütörtök 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok észak keleti regióbol keresünk harmadiknak fiut! feleségem örömére izgatja a téma hogy két férfi izgatja kényezteti meg nem probaltuk azért probalnan ki mert nekem is tetszi mikor az izgalomtol tulfütötten ér hozzám 26éves fekete hajú csinos 168 magas nagyon jo kerek popo és nagyon csinos vétek kihagyni .Ezért lennének elvarasok is...Lenti méret Max 17CM legyeb és legy igényes mint a párom ja és ne légy 100kg titokba szeretném meglepni ezzel igy kérlek írd meg email be hogy kébzeled első alkalmat tudni szeretnénk hogy közelednél és fojtatnad aki a legszimpatikusabb legizgalmasabb annak küldöm a képet páromrol és a részleteket megdumajuk....arc nelküli képet kérnen ...email :siszko1@freemail.hu
Fiatalos par vagyunk, kifejezetten szep holgy taggal. 3 -nak keresunk fiut, kizarolag a holgy oromere. Ferfi biszex kizarva! Legyel, igenyes, tiszta, okos, mert nagy az elvaras. Kezdetnek, fotot kerunk es ha erdekelsz minket, rogos utat kell bejarnod a kanaanig,
grapfurit@freemail.hu
grapfurit@freemail.hu
Sziasztok! Párt keresek molett hölgy taggal, hármas felálláshoz.Budapeati, Pest megyei illetve szomszédos megyékből várok üzenetet. Esetleg csak kukkolnék.
Szia! Szegedi szintén kezdő párral ismerkednétek? Ha igen,ide írjatok: walaki111@citromail.hu Ági&Tibi
(Ez egy válasz lavatra üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Viki keresetek meg kristianferenc16@gmail.com
(Ez egy válasz par1974 üzenetére (2018. 08. 08. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Hi. Please email me at davestuart247@gmail.com
(Ez egy válasz macisferj üzenetére (2018. 08. 01. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 01. szerda 14:53
Házaspár vagyunk. 45/164/90 molett , nagymellű bbw, 59/181/105 kisfarkú maci.
40-60 közötti, 20 cm alatti férfit (férfikat) keresünk a nő dugására (gumival). Igény esetén a férj szopik.
Csütörtök esténnként.
40-60 közötti, 20 cm alatti férfit (férfikat) keresünk a nő dugására (gumival). Igény esetén a férj szopik.
Csütörtök esténnként.
Sziasztok merre felé laktok??
Viki,Attila (Ez egy válasz lavatra üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Viki,Attila (Ez egy válasz lavatra üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Én egy 36 éves, többesben rutinos pasi vagyok
196cm és 91 kg (muszály kiírnom, sajnos nem régiben egy pár a túl nagy magasságom miatt nem akart megismerni, amit nem értek, hisz az ágyban max 20 cm magas vagyok!)
Valódi és nem felnagyított.., intimborotvált, 20/6-os farkam van
Szívesen csatlakoznék párokhoz, HETERO alapon a hölgy örömére, enyhe BI hajlammal.
Imádom, ha szendvicsben vagy két kuki a punciban dugunk!
De az egyik pasi orálban, a másik dugja szitu is kedvenc!
Keressetek bátran emailen
kaccser2008@gmail.com az elérhetőségem
Én egy 36 éves, többesben rutinos pasi vagyok
196cm és 91 kg (muszály kiírnom, sajnos nem régiben egy pár a túl nagy magasságom miatt nem akart megismerni, amit nem értek, hisz az ágyban max 20 cm magas vagyok!)
Valódi és nem felnagyított.., intimborotvált, 20/6-os farkam van
Szívesen csatlakoznék párokhoz, HETERO alapon a hölgy örömére, enyhe BI hajlammal.
Imádom, ha szendvicsben vagy két kuki a punciban dugunk!
De az egyik pasi orálban, a másik dugja szitu is kedvenc!
Keressetek bátran emailen
kaccser2008@gmail.com az elérhetőségem
Sziasztok! Ide írjatok: kefe7910@freemail.hu
Sziasztok! Jelentkezem! Ide írjatok :kefe7910@freemail.hu
(Ez egy válasz lavatra üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Engem érdekelne . Privát:kefe7910@freemail.hu
(Ez egy válasz macisferj üzenetére (2018. 08. 01. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 01. szerda 14:53
Házaspár vagyunk. 45/164/90 molett , nagymellű bbw, 59/181/105 kisfarkú maci.
Csütörtök esténnként.
Csütörtök esténnként.
Sziasztok!152/56/51 és 180/85/53 nemdohányzó, heteró házaspár vagyunk. keresünk hasonló vagy fiatalabb párt., párcserés szexkapcsolatra,Bács-megyéből. Csak párok jelentkezését várjuk.
Sziasztok!
Velünk van kedvetek ismerkedni? (Ez egy válasz lavatra üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Velünk van kedvetek ismerkedni? (Ez egy válasz lavatra üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Parokat keresek vagy pedig lanyokat,noket a lany 25 eves a ferfi 27. Utazas megoldhato email cim. kriminalbeats@gmail.hu varom a leveleket arcnelkuli 2 fotoval amit viszonzunk es meg beszeljuk a reszleteket. Bp lakhely.
Sziasztok. Egy 25 eves apolt hetero srac csatlakozna parokhoz vagy szingli nohoz Debrecenben vagy kozeli kornyeken. Irj batran: parokhoz@gmail.hu
Sziasztok!
24eves fiu vagyok Budapestrol. Az utobbi idoben sokat dolgoztam..keves idom volt a nokre! :( igy mostanra elegge kieheztem. 18-50-ig szivesen beszelgetek,kepet cserelek,es akar meg tobbet is.. smile csak nok jelentkezeset varom email: kriminalbeats@gmail.hu wave
24eves fiu vagyok Budapestrol. Az utobbi idoben sokat dolgoztam..keves idom volt a nokre! :( igy mostanra elegge kieheztem. 18-50-ig szivesen beszelgetek,kepet cserelek,es akar meg tobbet is.. smile csak nok jelentkezeset varom email: kriminalbeats@gmail.hu wave