Sziasztok! Találtatok már párt?
(Ez egy válasz csirmi üzenetére (2018. 11. 07. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 07. szerda 13:13
Sziasztok , érdekelne a dolog . Budapesten élek 34 éves vagyok magamról .184/79/19 barna barna , Többe ha gondoljátk írok szivesen privátba. csirmicsirmi@freemail.hu
Pécsen keresek lányt ill.párt.beszállnék akár harmadiknak is 40 es srác vagyok.
Sziasztok!152/56/51 és 180/85/53 nemdohányzó, heteró házaspár vagyunk. Keresünk hasonló vagy fiatalabb párt., párcserés szexkapcsolatra,Bács-megyéből. Csak párok jelentkezését várjuk.
Sziasztok , érdekelne a dolog . Budapesten élek 34 éves vagyok magamról .184/79/19 barna barna , Többe ha gondoljátk írok szivesen privátba. csirmicsirmi@freemail.hu
Sziasztok , érdekelne a dolog . Budapesten élek 34 éves vagyok magamról .184/79/19 barna barna , Többe ha gondoljátk írok prvában csirmicsirmi@freemail.hu
(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2018. 11. 07. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 07. szerda 10:37
Sziasztok pasit vagy fiut keresünk 3mas beszalonak szabolcsban min 19intim méret vagy az feleti jelentkezők
Sziasztok pasit vagy fiut keresünk 3mas beszalonak szabolcsban min 19intim méret vagy az feleti jelentkezők
ment valasz email
(Ez egy válasz strain üzenetére (2018. 10. 27. szombat 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 27. szombat 19:18
Sziasztok.
Mi egy fiatal pár vagyunk 22l csinos alkat, kerek feszes popsi, közepes nagyságú cicik, 25f átlagos testalkat, kisfiús arc.
Párokkal ismerkednénk Debrecen illetve Nyíregyháza környékéről. Utazás megoldható, illetve helyünk is lenne ha úgy alakul. Várjuk még lányok illetve fiúk jelentkezését is. Fiúk kizárólag a lány örömére.
Email: straindr073@gmail.com
Mi egy fiatal pár vagyunk 22l csinos alkat, kerek feszes popsi, közepes nagyságú cicik, 25f átlagos testalkat, kisfiús arc.
Párokkal ismerkednénk Debrecen illetve Nyíregyháza környékéről. Utazás megoldható, illetve helyünk is lenne ha úgy alakul. Várjuk még lányok illetve fiúk jelentkezését is. Fiúk kizárólag a lány örömére.
Szia hicy@freemail.hu
(Ez egy válasz sonka üzenetére (2018. 11. 02. péntek 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 02. péntek 23:36
Sziasztok!
Melyik városban vagytok? Az email címeteket, ha megírjátok, könnyebb lenne a kommunikáció!
Üdv.: Sanyi
Melyik városban vagytok? Az email címeteket, ha megírjátok, könnyebb lenne a kommunikáció!
Üdv.: Sanyi
Szia a hicy@freemail.hu email cimen tudunk több dolgrol beszèlni ha gondolod
(Ez egy válasz bgbg292929 üzenetére (2018. 11. 02. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 02. péntek 20:56
Sziasztok!
Szìvesen ismerkednèk veletek, Nyìregyhàza környèkéről!
33 éves, àpolt, borotvàlt, inteligens,178cm magas, 94kg fèrfi vagyok.
Volt màr szerencsém több alkalommal kipróbàlni a helyzetet ismerősökkel, nagyon tetszett ès ezèrt is gondoltam rà itt az ideje kipróbàlni ismeretlenekkel is!
Utazàs megoldható!
Vàrom vàlaszotok!
Üdv,bgbg292929
Volt màr szerencsém több alkalommal kipróbàlni a helyzetet ismerősökkel, nagyon tetszett ès ezèrt is gondoltam rà itt az ideje kipróbàlni ismeretlenekkel is!
Utazàs megoldható!
Vàrom vàlaszotok!
Üdv,bgbg292929
Sziasztok kedves párok.
Miskolci jóképű körülmetélt pasi átlagos merttel párokhoz csatlakozna a hölgy örömére.
Kölcsönös szimpátia,anyagiaktól mentesen!
diszkretpasas@freemail.hu
Miskolci jóképű körülmetélt pasi átlagos merttel párokhoz csatlakozna a hölgy örömére.
Kölcsönös szimpátia,anyagiaktól mentesen!
diszkretpasas@freemail.hu
Sziasztok!
Üdv.: Sanyi (Ez egy válasz hicy13 üzenetére (2018. 10. 30. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv.: Sanyi (Ez egy válasz hicy13 üzenetére (2018. 10. 30. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 30. kedd 12:58
Sziasztok pàrokat vagy szolo fiut keresünk 1 kis idötöltèsre
Mi egy 38 ès 40 pàr vagyunk szerintem igènyesek ès tisztàk
ès persze nyitottak ha esetleg gondolod gondoljàtok irjatok
Köszönjük
Köszönjük
Sziasztok!
Utazàs megoldható!
Vàrom vàlaszotok!
Üdv,bgbg292929 (Ez egy válasz hicy13 üzenetére (2018. 10. 30. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Utazàs megoldható!
Vàrom vàlaszotok!
Üdv,bgbg292929 (Ez egy válasz hicy13 üzenetére (2018. 10. 30. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 30. kedd 12:58
Köszönjük
Köszönjük
Sziasztok!
Küldtem mailt!
Köszönöm! (Ez egy válasz strain üzenetére (2018. 10. 27. szombat 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Küldtem mailt!
Köszönöm! (Ez egy válasz strain üzenetére (2018. 10. 27. szombat 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 27. szombat 13:05
Sziasztok.
Mi egy fiatal pár vagyunk 22l nagyon csinos, kerek feszes popsi és közepes nagyságú cici, 25f átlagos testalkatú, kisfiús arc, szívesen megismerkednénk más párokkal. Debrecen és Nyíregyháza környékéről várjuk inkább a jelentkezőket. Utazás megoldható de helyünk is van ha úgy alakul.
De írhatnak fiúk is és lányok is külön külön, szimpátia alapján megfontoljuk a dolgot. A fiúk csak kizárólag a lány örömére.
Email.: straindr073@gmail.com
Mi egy fiatal pár vagyunk 22l nagyon csinos, kerek feszes popsi és közepes nagyságú cici, 25f átlagos testalkatú, kisfiús arc, szívesen megismerkednénk más párokkal. Debrecen és Nyíregyháza környékéről várjuk inkább a jelentkezőket. Utazás megoldható de helyünk is van ha úgy alakul.
De írhatnak fiúk is és lányok is külön külön, szimpátia alapján megfontoljuk a dolgot. A fiúk csak kizárólag a lány örömére.
Köszönjük
Köszönjük
Szia üdv megfogott a leveled többsègèbem èn is azt szeretem amiket irtàl de a plàne az egèszbe hogy a pàrom is
ugy hogy ha gondolod szivesen talàlkoznànk veled
Ui kicsit kezdök vagyunk mèg de könnyen oldodunk (Ez egy válasz 30-as pasi üzenetére (2018. 08. 06. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ugy hogy ha gondolod szivesen talàlkoznànk veled
Ui kicsit kezdök vagyunk mèg de könnyen oldodunk (Ez egy válasz 30-as pasi üzenetére (2018. 08. 06. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 06. hétfő 13:26
Sziasztok
Én egy 36 éves, többesben rutinos pasi vagyok
196cm és 91 kg (muszály kiírnom, sajnos nem régiben egy pár a túl nagy magasságom miatt nem akart megismerni, amit nem értek, hisz az ágyban max 20 cm magas vagyok!)
Valódi és nem felnagyított.., intimborotvált, 20/6-os farkam van
Szívesen csatlakoznék párokhoz, HETERO alapon a hölgy örömére, enyhe BI hajlammal.
Imádom, ha szendvicsben vagy két kuki a punciban dugunk!
De az egyik pasi orálban, a másik dugja szitu is kedvenc!
Keressetek bátran emailen
kaccser2008@gmail.com az elérhetőségem
Én egy 36 éves, többesben rutinos pasi vagyok
196cm és 91 kg (muszály kiírnom, sajnos nem régiben egy pár a túl nagy magasságom miatt nem akart megismerni, amit nem értek, hisz az ágyban max 20 cm magas vagyok!)
Valódi és nem felnagyított.., intimborotvált, 20/6-os farkam van
Szívesen csatlakoznék párokhoz, HETERO alapon a hölgy örömére, enyhe BI hajlammal.
Imádom, ha szendvicsben vagy két kuki a punciban dugunk!
De az egyik pasi orálban, a másik dugja szitu is kedvenc!
Keressetek bátran emailen
kaccser2008@gmail.com az elérhetőségem
Sziasztok.
Sziasztok.
Sziasztok lenne kedvetek ismerkedni? +36305503562 viber
(Ez egy válasz Popey28 üzenetére (2018. 10. 23. kedd 05:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 23. kedd 05:14
Férfit srácot keresünk párom örömére, nagy intim előny, az sem árt ha jól nézel ki, reméljük megtalaljuk egymást Tatabánya
Szia. Mi is hasonló korú pár vagyunk és együtt vagyunk elég régóta. Szívesen megismerkednénk veletek. Ha érdekel írj emailt: straindr073@gmail.com
(Ez egy válasz Henike üzenetére (2018. 10. 22. hétfő 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 22. hétfő 19:22
Sziasztok!
Teljesen uj vagyok itt
Friss házasok vagyunk a férjemmel, demár több mint 8 éve együtt vagyunk
Én 21 a párom 22 éves és debrecen mellett lakunk, de közelebbi helyekre szívesen elmegyünk mi is, sött!!
Keresnénk egy leányzót vagy egy hasonlo koru párt. Írj és beszélgetünk
Teljesen uj vagyok itt
Friss házasok vagyunk a férjemmel, demár több mint 8 éve együtt vagyunk
Én 21 a párom 22 éves és debrecen mellett lakunk, de közelebbi helyekre szívesen elmegyünk mi is, sött!!
Keresnénk egy leányzót vagy egy hasonlo koru párt. Írj és beszélgetünk
Sziasztok! Közös kirándulásokra hétvégére keresünk hölgyet 35 év felett. A férjem örömömre. Dunántúliak vagyunk. Írj a zakynthos2018@citromail.hu. Ha lehet küldj fényképet.