Sziasztok Engem érdekelne hosszutavon En55-eves borotvált FFI vagyok jó mérettel és hosszan egy órán keresztül is bírom minden helyzetben Emailben; glaszlocsaba58@gmail.com
(Ez egy válasz Par78 üzenetére (2018. 09. 16. vasárnap 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 16. vasárnap 10:53
Szia, mi 40es pár vagyunk.a feleségem domina én mazo bi.ha érdekel egy kaland ahol a csaj irányítasaval egy pasit dughatsz majd a végén a dominába élvezhetsz jelentkezz.köszi
SZEXALBERLET HARMASBAN NONEK kiadó Nyíregyházi középkorú pár vagyunk hármashoz keresünk NOt hosszútávú kapcsolatra. Hozzánk költözés előny!! Kor alkat nem tisztaság apoltsag fontos
Sziasztok. Érdekel én egy 55-eves borotvált FFI vagyok jó mérettel és hosszan egy órán át bírom a fantasztikus élvezetekig Hosszutavu kapcsolat előny!! Ti hol laktok én Nyíregyháza Válasz emailben /glaszlocsaba58@gmail.com l
Sziasztok. Érdekel én egy 55-eves borotvált FFI vagyok jó mérettel és hosszan egy órán át bírom a fantasztikus élvezetekig Hosszutavu kapcsolat előny!! Ti hol laktok én Nyíregyháza Válasz emailben /glaszlocsaba58@gmail.com l
(Ez egy válasz macisferj üzenetére (2018. 10. 18. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 18. csütörtök 14:13
Lemennénk a dob utcába, a dundi nejemmel. , 45-60 közötti pasikat szeretnénk. nem baj ha van bi is
Dugás gumival, lövés gumiba, nejem mellére, vagy az én számba. Természetesen heteró is lehet..
(47/163/9ó4 nagy mellek, 59/180/104.
Dugás gumival, lövés gumiba, nejem mellére, vagy az én számba. Természetesen heteró is lehet..
(47/163/9ó4 nagy mellek, 59/180/104.
Sziasztok Engem érdekelne hosszutavon En55-eves borotvált FFI vagyok jó és hosszan egy órán keresztül bírom Ken,éttermi a partnerem.A hirdetesem itt van az elejen /AlfaR164/ Ti hol laktok én Nyíregyháza mellett 10km emailben glaszlocsaba58@gmail.com
(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2018. 11. 07. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 07. szerda 10:37
Sziasztok pasit vagy fiut keresünk 3mas beszalonak szabolcsban min 19intim méret vagy az feleti jelentkezők
Nyíregyházi 50-es pár vagyunk hármashoz keresünk NOt hosszútávú kapcsolatra. Hozzánk költözés előny!! Kor alkat nem tisztaság apoltsag fontos /glaszlocsaba58@gmail.com/
Nyíregyházi 50-es pár vagyunk hármashoz keresünk NOt hosszútávú kapcsolatra Hozzánk költözés előny!!kor alkat nem tisztaság apoltsag fontos /glaszlocsaba58@gmail.com/
Sziasztok Én egy 55-eves borotvált FFI vagyok jó mérettel és hosszan akár egy órán át is bírom kényeztetni a partnerem glaszlocsaba58@gmail.com
(Ez egy válasz diamigo üzenetére (2018. 04. 08. vasárnap 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok En minden jóban benne vagyok 55-eves borotvált jó méretű /egy órán keresztül birom /a fantasztikus élvezetekig. Hosszútávú kapcsolat előny!! Nálam a kor alkat nem tisztaság apoltsag fontos.
(Ez egy válasz Par78 üzenetére (2018. 09. 16. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 16. vasárnap 10:47
Sziasztok, 40es pár vagyunk ahol a nő domina a férfi mazo és bi.Olyan pasit/pasikat keresünk akik a domina irányításával aláznák a férfi tagot, bárhol az országban!
Nyíregyházi 50- és pár keres hármashoz NOT hosszútávú kapcsolatra.Hozzank költözés előny!! /glaszlocsaba58@gmail.com/
Nyíregyházi 50-es pár keres hármashoz NOT hosszútávú kapcsolatra. Hozzánk költözés előny!!Kor alkat nem tisztaság apoltsag fontos ./glaszlocsaba58@gmail.com/
Sziasztok Én egy 55-eves borotvált FFI vagyok jó mérettel és hosszan órán át is bírom a kenyeztetest.email; glaszlocsaba58@gmail.com
(Ez egy válasz hicy13 üzenetére (2018. 10. 30. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 30. kedd 12:58
Sziasztok pàrokat vagy szolo fiut keresünk 1 kis idötöltèsre
Mi egy 38 ès 40 pàr vagyunk szerintem igènyesek ès tisztàk
ès persze nyitottak ha esetleg gondolod gondoljàtok irjatok
Köszönjük
Mi egy 38 ès 40 pàr vagyunk szerintem igènyesek ès tisztàk
ès persze nyitottak ha esetleg gondolod gondoljàtok irjatok
Köszönjük
Sziasztok /par78/.Érdekel a hirdetésed hosszútávon én 55-eves borotvált FFI vagyok jó méretű és órán át is bírom kényeztetni a partdnerem. /glaszlocsaba58@gmail.co
(Ez egy válasz Par78 üzenetére (2018. 09. 16. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 16. vasárnap 10:47
Sziasztok, 40es pár vagyunk ahol a nő domina a férfi mazo és bi.Olyan pasit/pasikat keresünk akik a domina irányításával aláznák a férfi tagot, bárhol az országban!
Par78.Hirdetesedre én 50-es borotvált jó méretű FFI vagyok hosszan /óran át folyamatosan bírom/ Hosszutavu kapcsolat előny! VALASZT emailben /glaszlocsaba58@gmail.com/
Az első
Az első
50-es borotvált jó méretű FFI hosszan/óran keresztül folyamatos kenyeztetesre/keresek párt hölgyet hosszútávú kapcsolatra. Nyíregyháza és Debrecen valamint kornyeke. Kor alkat nem tisztaság apoltsag igen.VALASZT emailben /glaszlocsaba58@gmail.com/
Sziasztok.
Már adtunk fel hírdetést itt a párommal és találtunk is egy harmadik félt. Nagyon jó volt hogy 2 férfival lehettem együtt. De sajnos nem találtunk harmadiknak beszáló lányt vagy párt. Szóval nekik várjuk a jelentkezésüket. Fiatal pár vagyunk mi is, én 22, párom 25 éves, szóval max 30 éves korig várjuk igényes párok jelentkezését, hajdú és szabolcs megyéből.
Email.: straindr073@gmail.com
Már adtunk fel hírdetést itt a párommal és találtunk is egy harmadik félt. Nagyon jó volt hogy 2 férfival lehettem együtt. De sajnos nem találtunk harmadiknak beszáló lányt vagy párt. Szóval nekik várjuk a jelentkezésüket. Fiatal pár vagyunk mi is, én 22, párom 25 éves, szóval max 30 éves korig várjuk igényes párok jelentkezését, hajdú és szabolcs megyéből.
Email.: straindr073@gmail.com
Sziasztok
27 éves győri srác vagyok. Helyesnek mondott, sportos alkatú vagyok. Még nem voltam hármasban, de ki szeretném próbálni. Utazni tudok normál távolságon belül.
horvath22gabor@gmail.com
27 éves győri srác vagyok. Helyesnek mondott, sportos alkatú vagyok. Még nem voltam hármasban, de ki szeretném próbálni. Utazni tudok normál távolságon belül.
horvath22gabor@gmail.com
Sziasztok!
Kulturált ápolt, 30 éves pár,keres párt, illetve harmadiknak beszállót (hetero férfit, vagy bi, esetleg hetero nőt) 35 éves korosztályig bezárólag
Elsőként csak ismerkedés e-mailben fb-n stb. majd ha mindannyiunknak megfelel a dolog akkor továbbléphetünk.
Győr e-mail zsed8788@gmail.com
Kulturált ápolt, 30 éves pár,keres párt, illetve harmadiknak beszállót (hetero férfit, vagy bi, esetleg hetero nőt) 35 éves korosztályig bezárólag
Elsőként csak ismerkedés e-mailben fb-n stb. majd ha mindannyiunknak megfelel a dolog akkor továbbléphetünk.
Sziasztok!
Kulturált ápolt, 30 éves pár,keres párt, illetve harmadiknak beszállót (hetero férfit, vagy bi, esetleg hetero nőt)
Kulturált ápolt, 30 éves pár,keres párt, illetve harmadiknak beszállót (hetero férfit, vagy bi, esetleg hetero nőt)
Sziasztok! Győri igényes kulturalt 30 és 31 éves pár, keres párt, vagy harmadiknak beszállót, max 35 éves korig. Hetero ffi/ Bi nő.
Egyelőre csak ismerkedés levelezés, majd ha mindannyian elégedettek vagyunk továbblépünk.
Győr e-mail: zsed8788@gmail.com, kérlek titeket emailben írjatok, esetleg magatokról képet is küldhettek ha hajlandóak vagytok.
Üdv Zsed
Egyelőre csak ismerkedés levelezés, majd ha mindannyian elégedettek vagyunk továbblépünk.
Győr e-mail: zsed8788@gmail.com, kérlek titeket emailben írjatok, esetleg magatokról képet is küldhettek ha hajlandóak vagytok.
Üdv Zsed