45 éves pasiként keresem az izgalmas kalandokat!Hölgyek párok stb.
skyhigh7890@aol.com
skyhigh7890@aol.com
melindatoth432@gmail.com az email cím amire várjuk a jelentkezést.
Sziasztok 36-42 éves pàr vagyunk. Borsod Abaúj Zemplén megyéből. A hazasàgunk harmonikus. A szerelmi életünkwt szeretnénk felpezsditeni így magunk mellé keresnénk leànyzot. Megbízhatót. Igényes.
Szia a parom beszállna
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 08. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 08. kedd 19:36
Sziasztok 40-es kedves feleség vagyok...gyönyörű csuszi puncival ....szeretnék egyszerre sok férfival szeretkezni a férjem jelenlétében ....szeretném kipróbálni milyen az amikor idegen férfiak vannak bennem....
Sziasztok házaspár vagyunk Hajdú Bihar megyeiek debrecen szabadban szoktunk vállalni heteroszexuális keretek között hármashoz férfit egy óra amit vállalunk feleségem 42 én 33 bővebben Viber 06701586235
Helló, szívesen csatlakoznék, parokhoz, bi csajszik, urak, mindenben benne vagyok, életem a sex, bojlis0318@gmail.com várom a kérdéseket, képeket
Sziasztok 30 éves sportos férfi vagyok szívesen csinálnék filmet milf nővel
Sziasztok! 58-es pár vagyunk, párcseréhez keresünk párt, Bács megyében.
Debrecen keresünk férfit helyel rendelkezik hármashoz heteroszexuális legyen mint mink egy órát szoktunk vállalni többet skyp:goldhelga156@gmail.com rólunk Zsanet 43 én 33
Sziasztok házas párok vagyunk heteroszexuális alapon keresünk férfit helyel rendelkezik olyat szoktunk általában keresni hármashoz $$
zsanetesparja@gmail.com
zsanetesparja@gmail.com
Szia!
Tudnál adni egy telefonszámot amin elérhetünk? (Ez egy válasz Párt keresek üzenetére (2023. 12. 28. csütörtök 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudnál adni egy telefonszámot amin elérhetünk? (Ez egy válasz Párt keresek üzenetére (2023. 12. 28. csütörtök 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 28. csütörtök 09:04
Sziasztok,
igényes,érzéki,jó farku(17cm) 40-es pasi párokhoz csatlakozna.
Írjatok pátran! srrgh1062@gmail.com
Emailben,telefonon a részletek!
Sziasztok házas párok vagyunk Andrea 42 éves én 32. Férfit keresünk heteroszexuális alapon hellyel rendelkező személy keresünk diszkréció mellett és igényesség Alap nálunk és oda vissza 1 óra amit vállalunk többet email címre parokparok63@gmail.com és kizárólag Hajdú Bihar megye
Csilla és Krisztián?
(Ez egy válasz Csillaxxx üzenetére (2023. 12. 05. kedd 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Szívesen csatlakoznánk. Adj email címet
(Ez egy válasz csipat1 üzenetére (2023. 07. 23. vasárnap 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 23. vasárnap 08:48
Sziasztok! 50-es pár vagyunk, párcseréhez keresünk párt, Bács megyében.
Sziasztok! Kecskeméten cuckold különböző verziójára keresek párokat, hármas is mehet. Vékony, sportos hölgy és tudjatok utazni hétvégente de az lenne a legjobb ha helyi pár lennétek.
37/169/75/19
Fiatalos, sportos, rövid szakállas, nem független pasi vagyok. Képcsere szükséges!
prometeus8703@freemail.hu
37/169/75/19
Fiatalos, sportos, rövid szakállas, nem független pasi vagyok. Képcsere szükséges!
Sziasztok! Kecskeméten cuckold különböző verziójára keresek párokat, hármas is mehet. Vékony, sportos hölgy és tudjatok utazni hétvégente de az lenne a legjobb ha helyi pár lennétek.
37/169/75/19
37/169/75/19
Sziasztok 34 éves pasi vagyok hetero de ha szép a farkad én leszopnám ,esetleg valami helyet nincs ahol több faszt is a számba tudok vennie nm látnak?
Sziasztok! 50-es pár vagyunk, párcseréhez keresünk párt, Bács megyében.
Sziasztok! Párt keresünk, párcserés kapcsolatra, Bács megyében.