Hírek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 914 915 916 917 918 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#67   2011. 05. 15. vasárnap 01:01
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Hegyekben állt a pornó Bin Laden búvóhelyén

Gazdag pornótárra bukkantak az Oszama bin Ladent megölő kommandósok a terroristavezér abbotábádi rejtekhelyén - közölték a Reuters brit hírügynökséggel amerikai hivatalos személyek.

A pornótár technikailag jó minőségű - köztük internetről letöltött - videofelvételeket tartalmazott. Arról, hogy a rejtekhelyen pontosan hol találtak rá a pornófilmekre, ki nézhette és hogyan szerezték be őket - hiszen az információk szerint az abbotabádi háznak nem volt internetes kapcsolata - egyelőre nem adtak tájékoztatást.

1

A pornóleletről nyilatkozó amerikai tisztségviselőknek arról nem volt tudomásuk, hogy a filmeket maga bin Laden láthatta-e vagy ő szereztette-e be őket.

Noha bin Laden rejtekhelyének nem volt vezetékes kapcsolata a külvilággal, annyi kiderült a terroristavezér megölése óta, hogy az emaileket és egyéb számítógépes üzeneteket futárok szállították digitális adathordozókon a ház és internetkávézók között. A helyszínen készült felvételek szerint az épületben volt videolejátszó.

(Forrás: MTI)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#66   2011. 05. 14. szombat 00:27
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

A világ negyedik leggazdagabb szupermodellje meztelenül

A TOP 100-as lista hatodik legszexibb csaja, a világ negyedik leggazdagabb szupermodellje idén az 30 éves Adriana Lima.
Akkor került a figyelem középpontjába, amikor New Yorkban a Times Sqaure-en egyik vérforraló fotója felkerült egy óriásplakátra.


2004-ban újra vihart kavart, amikor Bob Dylan oldalán végiglejtett Velence utcáin hófehér fehérneműben, angyalszárnyakkal a hátán. 2005-ben meg is választották a világ legvonzóbb nőjének. Ő a vágy titokzatos tárgya.

lima1

Celebek, hírességek blogunkban most Adriana meztelen képei vannak terítéken.
Szívesen nézegetnéd a fotóit?

Klikk IDE gyorsan finom
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#65   2011. 05. 13. péntek 00:46
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Nem kell mindig óvszer????

De bizony kell! Ám sajnos a magyar férfiak közül sokan úgy gondolják, hogy nincs szükség óvszerre. Ezt a statisztikák, és saját tapasztalataink is bizonyítják. Évente kb 25 millió óvszert vásárolnak kis hazánkban, zömében 16-35 év köztiek. A nyári turistaszezonban 20 %-al több „védőruha” fogy, ez tehát azt sejteti, hogy ebben az időszakban a külföldi turisták nagyot lendítenek a hazai gumi-piacon.

c1

Sokan az óvszert szexuális segédeszköznek tartják, szóval egy lapon emlegetik a vibrátorokkal, gésagolyókkal, guminőkkel stb. és ez nagyon megdöbbentő adat.

Az óvszernek olyannak kell lennie, mint a fogkefédnek. Mindig legyen nálad, mert sosem tudod, hol ér téged az este…
Saját tapasztalataink is elég lehangolóak. Általában elmondhatjuk, hogy a férfivendégek zöme még mindig óvszer nélkül érkezik az erotikus bulikra – mint például swinger partyk, vagy a Privát DVD Party.

Vagy – ha van is náluk - nem akarják használni. Ez pedig baj! shakehead

Az óvszer az egyszerűen KELL. Főleg, ha valaki olyan ágyról-ágyra járó típus. És biztosan a csaj is pozitívabban áll a dologhoz, ha a pasi a döntő pillanatban a fülébe súgja:” Nyugi, bébi, van nálam óvszer!” eljen

Igen, talán nem túl szuper gumiban dugni, de még mindig százszor jobb, mint két év múlva AIDS-ben elpatkolni. De említhetnénk a kevésbé súlyos kimenetelű, viszont utálatosan kellemetlen nemi betegségeket, lásd tripper és társai.

Reméljük, ha ezt elolvasod, azonnal besüllyesztesz egy kis csomagot a zsebedbe, mielőtt puncivadászatra indulsz! És óriási tévedés, hogy az óvszer csak a nem kívánatos terhesség ellen véd! Sok férfi azt vallja, gondoskodjon a nő a fogamzásgátlásról.

Ha másért nem, mindenki a saját egészsége védelmében ne sajnálja azt a 2 másodpercet, hogy gumiba bújtassa a farkát! Higgyétek el, megéri! vigyor5 eljen
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#64   2011. 05. 11. szerda 12:35
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Amit tudni akarsz a spermáról

Most eláruljuk nektek a legnagyobb titkokat a férfiak legnemesebb testnedvedről. A sperma (becenevén geci, ondó, fehér vulkán, kéjnedű, egészséges protein, stb… a valódi férfiasság védjegye. Aki nagyot spriccel, az az igazi férfi. Aki csak egy kicsit sercint, az nem állhat emelt fővel a csajok elé.

Persze a sperma nem egészen élvezeti cikknek „készült”. Azért találták ki, hogy a csodás emberi faj fennmaradjon.

Tehát, mialatt a Teremtés Koronája párás ködbe burkolózott tekintettel átadja magát a Nagy Spricc semmihez sem hasonlítható élményének, kb 300 millió hímivarsejt robban elő vad vágtában, hogy átvergődve a vagina örök sötétségébe vesző alagútján, megrohamozza a végső célt: egy aprócska petesejtet.

Mindössze 15-21 cm utat kell megtenniük, de a vállalkozó kedvű spermák fele már az első körben kihullik, és farkukat vesztve, összezsugorodva próbálják meg még legalább egy-két centiméternyivel továbbvonszolni megtört testüket.

s1

A legjobb, legkitartóbb játékos kb 0,05 milliméter nagyságú példány, teste csupán egyetlen fejből és egy vidáman csapkodó farokból áll. A fejen ülnek a legfontosabb kromoszómák, amik majd eldöntik, hogy a megtermékenyített petesejtből fiú lesz vagy lány. Az oldalán pedig egy éles, kerek perem, amely szinte egy bozótvágó kés erejével vág utat magának a petesejt belsejébe.

Sokan persze el sem jutnak az áhított petesejthez, mert célt tévesztve rossz irányban tapogatóznak. Idejük is fogytán, hiszen mindössze 48 óráig életképesek a Nagy Spricc után.

Mielőtt azonban egy vagány spermium útra kel, már sok mindent megélt.

Kamaszkorban kezdenek tömegesen termelődni, és jobb időkre várva a herékben állomásoznak türelmesen. A friss spermiumok kb 24 napig maradnak a 130 m hosszú, kényelmetlenül szűk herecsatornában, és ezalatt az idő alatt semmi mást nem tesznek, csak lassan, de biztosan növekednek. A férfi megtermékenyítő „gyára” továbbítja őket az ondóvezetékbe, és körülbelül 3 hónap kiképzés után végre érettek a végső bevetésre! Egy húgyhólyag mögött lévő zacsiban leselkednek, és farkukat csóválva várják az erotikus parancsot kedves gazdájuktól.

Végül lelkesen katapultálnak, de ezekben az AIDS-től terhes időkben nem jutnak túl messzire, mert szinte azonnal beverik a fejüket az óvszer gumifalába.

Legjobban a normál testhőmérsékletnél három és fél fokkal alacsonyabb klímát kedvelik. Ezért aztán ki nem állhatják a szaunát, és nem szívesen áznak forró kádban – azt pedig egyenesen rühellik, ha egy szűk farmernaci a forró testhez préseli őket.

Az alkohol, a nikotin és a tabletták is jelentősen rontják egészségüket.
A sperma elsősorban mirigyváladékból áll – fehérje, lecitin, gyümölcscukor, ásványi sók, víz és 2-5 mikrogramm arany!!! (nem tévedés) is van benne milliliterenként.

s3

Ha valaki nemesíteni szeretné spermája ízét, annak gondosan ügyelnie kell a helyes táplálkozásra. Ha álmaid nője rajong a nyalánkságokért, akkor legalább 4 héten át falj sok csokit, de a fokhagyma még a csokinál is gyorsabban hat. (Nagy kérdés, hogy a sperma édes íze kárpótol-e a fokhagymaszagú leheletért!!!?)
Az igazi profik sosem isznak whiskey-t a spermára. Ez a keverék ugyanis pokolian torokszorító. Nem is érdemes kipróbálni.

Önmagában élvezve semmi kifogás nem merülhet fel a sperma ellen, ugyanis rendkívül tiszta és ártalmatlan anyagról van szó! Az alakjukat féltőknek sem kell aggódniuk, ugyanis a sperma alacsony tápértékkel rendelkezik, és még egy adag brokkolinál is kevesebb kalóriát tartalmaz.

s2

Illatszakértők szerint a friss spermaillat a virágzó gesztenyefáéhoz hasonló. Külön tudományok foglalkoznak azzal, hogy hogyan lehet az értékes cseppeket visszatartani. Ha ezeket a tanokat szeretnéd elmélyülten tanulmányozni, sajnos elég messzire kell utaznod - minimum Indiába, vagy a Távol-Keletre.

Az Új-Guineában élő toro-törzs férfitagjai inkább fiatalabb társaik szájába engedik féltett nedvüket, minthogy egy nőre pocsékolják. Ez persze még mindig jobb megoldás, mint a teljes önmegtartóztatás, ez utóbbi verzió ugyanis a spermiumok életébe kerülhet. Orgazmus nélkül ugyanis a test leállítja a további termelést.

Az ókori görögök ezért sok minden más mellett még a masztiban is jeleskedtek, ugyanis mindennél fontosabb dolognak számított mihamarabb megszabadulni az állott spermától. Hippokrates azonban nedveit szenvedélyes szeretője lehűtésére használta, kutatásaival ugyanis azt szerette volna bebizonyítani, hogy az ondó kioltja a nők izgalmát.

Azóta bebizonyosodott, hogy Hippokrates nagyot tévedett, mert a csajok igenis imádják a forró spermát! Popsira, arcra, fülbe, lábikóra vagy cicire – mindegy. A lényeg, hogy nagyon nagy spricc legyen!

(Forrás: preconception.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#63   2011. 05. 10. kedd 11:09
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Május 12-én csütörtökön Privát DVD Party a Club Tuttiban!

2011. május 12-én, csütörtökön ismét Privát DVD Party élő filmforgatással a Club Tutti Fruttiban!

Ha unod a szexchatet és a netezést, gyere el hozzánk, és élvezd testközelből mindazt, amit eddig csak a monitorodon láthattál! Sztriptíz az öledben, live show, szexi lányok, élő szexfilmfelvétel – a bevállalósabb nézők közreműködésével is! Régóta kacérkodsz a gondolattal, milyen lehet egy szexfilm forgatás? Gyere, nézd meg testközelből, vagy akár tégy egy próbát, hogyan állsz helyt a kamera előtt!

dvd2

Sok szeretettel váruk ismerkedni vágyó párokat, fiúkat, lányokat – ha elég bátrak vagytok, akár ti is színpadra kerülhettek!
Vigyázz, ha tényleg elszabadulnak az erotikus indulatok, nálunk harapni lehet a szexet a levegőben! Ha tehát szereted a dögös zenéket, az erotikus játékokat, a szexi lányokat - gyere el, és bulizz velünk! Ezen az estén akár te is lehetsz főszereplő!

dvd3

Címünk: Budapest, VII. Dob utca 11. Erotika Centrum – Club Tutti Frutti
Belépő ára: 4000 Ft

Hölgyeknek a belépés INGYENES!

Következő partydátumok: 2011. május 12, csütörtök
június 9, csütörtök
július 14, csütörtök

Műsorkezdés: 20 óra 30-tól! Vigyázz, ez nem egy disco, ahol egész éjjel pörög a műsor! Mivel ez egy élő filmfelvétel, ha későb érkezel, megeshet, hogy a legizgalmasabb részekről maradsz le!

dvd4

Clubunk befogadóképessége korlátozott, ezért javasoljuk, hogy előre foglald le helyedet. Figyelem! Klubunk diszkrét, zártkörű klub, belépés csak kártyával, amelyet a belépő megvásárlása után a kasszánál kapsz.

Számunk: (06-1) 351-1000, 06-30-444-7900

E-mail: erotikacentrum@chello.hu

Nézd meg legfrissebb partyvideónkat:

Party 2010. szeptember

És a hozzá tartozó fotókat:

Party fotók
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 914 915 916 917 918 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: tesztuser tesztuser
Nyitás ideje: 2010. 10. 22. péntek
Bejegyzések: 4642db
Utolsó üzenet: tegnap 08:05
 

Hírek

tegnap 08:05
A két lyukon baszható nagynéni Egy tapasztalatlan tinilány számára az izgalmak netovábbja egy belevaló nagynéni, aki igencsak járatos a szexpraktikákban. Természetesen tudását és tapasztalatait szívesen megosztja kíváncsi unokahúgával is, sőt, segít is a kicsikének... Tovább
2024. 09. 17. kedd 07:58
Barbi punciját két fasszal avatjuk fel A jó csajok simán megérdemlik a dupla kényeztetést, Barbitól sem vontuk meg a kemény faszokat, és mivel lelkes, és szenvedélyes csajnak ismertük meg, úgy éreztük dupla fasszal is ügyesen bánik majd. Nem is kellett csalódnunk, és Barbi sem... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!