Hírek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 903 904 905 906 907 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#124   2011. 07. 24. vasárnap 03:05
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Máris itt a júliusi Privát DVD Party videója!

A júliusi Privát DVD Party élő filmforgatásának videójára igazán nem kellett sokat várnotok! A fotók után már itt a film is, nézzétek és élvezzétek a forgatás legmozgalmasabb pillanatait, vagyis: hogyan facsarja szárazra kameránk előtt a tengernyi faszt Szandika és Claudia...

Party1

A júliusi party fotónak megtekintéséhez klikk IDE!

A videóhoz pedig klikk IDE gyorsan!

Ha unod a szexchatet és a netezést, gyere el hozzánk, és élvezd testközelből mindazt, amit eddig csak a monitorodon láthattál! Sztriptíz az öledben, live show, szexi lányok, erotikus műsor és élő szexfilmfelvétel! Régóta kacérkodsz a gondolattal, milyen lehet egy szexfilm forgatás? Gyere, és less be a kulisszák mögé!

A következő Privát DVd Party és nyilvános filmforgatás időpontja: 2011 augusztus 18. csütörtök
Műsorkezdés: 20.30

Címünk: Budapest, VII. Dob utca 11. Erotika Centrum – Club Tutti Frutti
Belépő ára: 4000 Ft

Sok szeretettel váruk ismerkedni vágyó párokat, fiúkat, lányokat – ha elég bátrak vagytok, akár ti is színpadra kerülhettek!

Hölgyeknek a belépés INGYENES!

Clubunk befogadóképessége korlátozott, ezért javasoljuk, hogy előre foglald le helyedet. Figyelem! Klubunk diszkrét, zártkörű klub, belépés csak kártyával, amelyet a belépő megvásárlása után a kasszánál kapsz.

Telefon: (06-1) 351-1000, 06-30-444-7900

E-mail: erotikacentrum@chello.hu
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#123   2011. 07. 23. szombat 01:15
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Nagyobb és keményebb kellene?

Ki ne szeretne csak egy kicsivel nagyobb péniszt, amivel elkápráztathatja párját vagy barátnőjét? Mi most egy kíméletes, de egyszerű megoldást ajánlunk azoknak, akik nagyobb szerszámot szeretnének...

A Penis XL izgató krém a péniszbe masszírozva kitágítja a vérereket, ezzel fokozott vérbőséget okozva. Mindennapos használatával pedig tartós pénisz növekedés érhető el.

penis xl1

A terméket most akciós áron rendelheted meg szexhopunkból.

penisxl2

A termék megtekintéséhez és rendeléshez klikk IDE!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#122   2011. 07. 22. péntek 01:12
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Muffot is villantott a paraguay-i focidrukker csajszi!

Egy vérbeli exhibicionista paraguay-i focidrukker csajszinak aztán nincs szüksége VB-re ahhoz, hogy nekivetkőzzön. A tavalyi meztelenkedése után egy csapásra híressé vált Larisa Riquelme szinte napra pontosan egy évvel első nagy vetkőzése után ismét lehajította a textilt, és ezúttal kicsit tovább is merészkedett...

larisa04

Ha még emlékeztek rá, Larisa a 2010-es foci VB kezdetén beígérte a paraguay-i szurkolóknak: ha csapatuk bejut a döntőbe, levetkőzik egy férfimagazinnak. És bár a dél-amerikai válogatottnak nem sikerült a döntőbe jutnia, Larisának esze ágában sem volt csalódást okozni a nyálcsorgató szurkolóknak, ezért gyorsan modellt is állt egy meztelen sorozathoz, ahol a nemzeti lobogón kívül nem is viselt más textíliát.

Larisa nemzeti lobogós sorozatához klikk IDE!

larisa05

Idén a SoHo magazin fotósának tárta fel buja idomait, a képek helyszínéül pedig stílszerűen egy stadiont választott, és egy öltözőt...

larisa06

larisa07

No meg a kihagyhatatlan zuhanyzót, ahol ezúttal egy kis muffot is megcsillantott, méghozzá művészi fekete-fehérben...

larisa08

larisa09

(Forrás: egostatic.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#121   2011. 07. 21. csütörtök 17:42
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Pornókurzus indult az egyetemen

Egyetemi tantárgy lett a pornó egy tajvani felsőfokú oktatási intézményben, ahol a speciális kurzuson azt tanulhatják meg az érdeklődő diákok, hogyan kell értékelni és elemezni a filmeket. A Providence Egyetem tömegkommunikációs tanszékén ebben az évben indult az első pornókurzus, amelyre máris 50-en jelentkeztek.

porn1

A sikeres vizsgához a diákoknak 15 perces előadást kell tartaniuk, amelyben tudományos szempontból elemzik, milyen pszichológiai reakciórt vált ki a nézőkből egy negyedórás pornófelvétel.

Az egyik diák azon aggódott, hogyan fogja majd megmagyarázni a szüleinek, ha túlzottan jó jegyet kap majd.
A jelentkezéskor az egyetemistákkal aláírattak egy nyilatkozatot, amely lehetővé teszi, hogy azonnal elhagyják a termet, ha a bemutatott jelenet túlságosan egyértelmű.

„Ez azonban eddig még nem fordult elő” – mondta el a kurzust vezető Cseng-Ming Mej adjunktusnő. Azt azonban még a tanárnő is elismerte, hogy vetítés közben egy-egy diák néha percekre eltakarja a szemét.

A kurzusra több, mint félszáz diák jelentkezett, akiknek nagy része nem tagadja, hogy már korábban is látott pornófilmeket. Legtöbben kíváncsiságból jelentkeztek, de a szüleiknek nem merik bevallani, hogy mit tanulnak.
Bár egyikük talált egy nagyszerű kibúvót: „ha rossz jegyet kapok, legalább lesz indokom arra, miért kell majd sokkal több pornófilmet néznem!”

porn2

(Forrás: ananova.com)
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#120   2011. 07. 20. szerda 13:10
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin

Te se maradj szárazon! A Nagy Síkosítóteszt!

Tombol a nyár, ilyenkor mindenki csak a szexre gondol, ezért hasznos segítséget szeretnénk nyújtani nagy nyári szex-csatáitokhoz! Körülnéztünk egy kicsit a síkosítók háza táján, és tapasztalatainkat most veletek is megosztjuk. Ha eddig nem tudtad, milyet is válassz, remélhetőleg ezután könnyebb lesz a dolgod!

shop1

Kezdjük egy kis elmélettel: a síkosítóknak két nagy csoportja van: a vizes és a szilikonos alapú síkosítók.

Nagyon fontos, hogy ha latex- és bőrimádó vagy a szexben, soha ne válassz szilikonosat, mert az tönkreteszi méregdrága cuccaidat!

Ugyanez igaz a szilikonos vibrikre is – ha azt akarod, hogy kéjrudacskád még sokáig eredeti formájában rezegjen, felejtsd el a szilikonos síkosítót! Természetesen minden terméket klinikailag is teszteltek, tehát nem kell attól félni, hogy tönkrevágja a hüvely normál nedvesedését, vagy piros pöttyöket okoz a pasik farkán. Bár ritka esetekben, ha valamelyik összetevőre allergiás az illető, jelentkezhet efféle kellemetlen tünet. Ezért nem árt először csak kis bőrfelületen tesztelni, még mielőtt az egész testeteket átitatnátok vele! Vibrátorokhoz tehát a vizes alapút ajánljuk, análszexhez azonban legtutibb a szilikonos, hogy még jobban csússzon!

Aki orális játszadozásokhoz is használ ilyesmit, nos azoknak találták ki az ízesített változatokat: lehet trópusi gyümölcsöset, epreset, tejeskávésat is nyalni… vagy szopni…

És ha a Nagy Akcióban az egész lakást összepancsoljátok is, semmi gáz, mert a síkosító sehol nem hagy nyomot. A padlóról szépen fel lehet törölni, az ágyneműből meg kimossa a mosógép. Éppúgy, mint a spricc-nyomokat!

Még egy fontos tanács: a szilikonos síkosítót senkinek ne jusson eszébe benyelni, mert nem tesz túl jót a gyomornak…És azt sem árt tudni, hogy egyik készítmény sem tartalmaz spermaölő szert, éppen ezért nem is fogamzásgátló-hatású! Tehát nedves szex közben is gondoskodni kell ám a védekezésről!

És most nézzük a mi igazi kedvenceinket: A LIFE STYLES síkosítókat kifejezetten óvszer-használat mellé fejlesztették ki. A HOOT HOOTERS termékcsalád igazán izgis dolgokra képes: felforrósítja a bőrt, megbizserget, mintha tűzben égne a tested – olyan fantasztikus vérbőséget okoz azokon a helyeken, ahová cseppentettél belőle.

shop2

Speciálisan anál-mániásoknak találták ki a RUTSCHER szilikonos változatát, de aki az ízlelőbimbóira is gondol, az választhatja mondjuk a szilvás ízesítést.

Ha nem tudsz dönteni, hogy kávé vagy szex-szünetet tarts-e, nyomulj rá a “CAFÉ LATTE”-ra! Fincsi kávéízű ugyanis, és még némi koffeint is tartalmaz.

A WET legerősebb változata a fekete csomagolású – ez szilikonos, de olyan profi, hogy még két nap múlva is hasra vágódik tőle a fasz a puncinkon. A barna dobozos olaj bázisú – akár masszázsolajnak is bevetheted. Aztán a vizes alapúaknál nyalogathatsz mangósat, epreset, vagy vegyes gyümölcsöset.

A FRENCH KISS is kifejezetten orál-ínyenceknek készült: epres és lime-os változatban.

A Pjur készítményeknél létezik kifejezetten nőknek kifejlesztett változat is (Pjur Woman), illetve egy extra aprócska kiszerelés (30 ml), arra az esetre, ha például repülőgép fedélzetén szeretnétek sürgősen nedvesíteni valakit – vagy valamit…

A Man’s best síkosítót kifejezetten férfiaknak fejlesztették ki, ez szintén vizes alapú készítmény.

Az Astarte Happy Lady termékcsalád hazai termékekből áll, gyártanak ízesített (epres, őszibarackos, banános) illetve íz és illatmenetes natúr változatot is. Érdemes még elmondani, hogy a síkosító teljes felszívódása után enyhe nedvesítés (víz vagy nyál) hatására a bőrfelület újra síkossá válik.

shop3

Az Astarte Long Love zselé késlelteti a korai magömlést, így a kéjes perceket még tovább nyújthatjátok. (Csak férfiaknak!) Emellett hámosító, gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő anyagokat is tartalmaz.

És a végére egy kis extra: ha feromonos síkosítót választasz, ez még jobban megdobhatja a szexet, tekintve, hogy a feromon-hormon kifejezetten vágykeltő hatású. (Parfümöket is gyártanak feromon-tuninggal, állítólag egy fújás a mellkasodra, és ragadnak rád a nők…)

Szex-shopokban, patikákban, a nagyobb szupermarketekben is beszerezheted kiválasztottadat, de ha szégyenlős vagy, vagy egyszerűen csak kényelmesen szeretnél vásárolni, klikk IDE! Rendeld meg csomagküldőnktől.

Nagy és nedves szexcsatákat MINDENKINEK! wink
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
... 903 904 905 906 907 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: tesztuser tesztuser
Nyitás ideje: 2010. 10. 22. péntek
Bejegyzések: 4644db
Utolsó üzenet: ma 08:10
 

Hírek

ma 08:10
A barátnő besegít Melyik pasit ne izgatná, milyen lenne a barátnője barátnőjét is bevonni egyszer a kefélésbe... Főleg, ha a barátnő is ultra dögös, farkalni való pinahusi... Akinek szerencséje van, annak sikerülhet egy ilyen hármas felállás, persze kell hozzá... Tovább
tegnap 08:42
Annamária Privát castingon Faros menyecske érkezett castingra, és ahogy annak rendje-módja meg kellett felelnie a szereposztó fotel ilyenkor szokásos kritériumainak. Maga a castingoló operatőr is megmártotta farkát az új jelentkezőben, de a főszerep mégiscsak egy izmos... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A TuttiFruttiParty oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!